Marţi, 2024-04-16, 12:00 PM



ஜ۩ D A C I A ۩ஜ

Principală


Logare
Aliantele D A C I A Bine aţi venit Vizitator | RSS


 
Meniu site

Logare

Languages
                 
                 

Parteneri
Radio ROmuzicTV

Tag Board
200

Our poll
Rate my site
Total răspunsuri: 5

Statistics
free counters
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Principală » 2011 » Octombrie » 30 » Interviu cu lideri aliantei DACIA s5.com sezonul 2010/2011
4:19 PM
Interviu cu lideri aliantei DACIA s5.com sezonul 2010/2011
Interviu cu lideri aliantei DACIA s5.com sezonul 2010/2011

De cât timp jucaţi acest joc şi ce performanţe aţi obţinut?

MadFrog: Din 2007 joc Travian, căştigător al ultimelor 2 ediţii s3.ro, top 3 ofensivă pe 2 servere diferite (s2.ro şi s3.ro) , WW-builder în 2 ediţii de Travian şi top 10 populaţie pe 3 servere româneşti, locul 2 populaţie pe s1.com (ediţia 2008-2009).

VercingetorixRo: Joc din 2006; am contribuit la câştigarea a două servere .com şi unul .ro şi am câştigat de două ori consecutiv s4.ro în calitate de fondator şi lider al alianţei Bushido. Ca jucător, am fost mai mereu în top5 în clasamentul ofensiv, iar în ediţia a două a s4 am avut două armate de WW, însumând 500k (fără artefacte).

Instinctx: Joc acest joc de aproximativ 5 ani, la un nivel mai bun am început să joc acum 3 ani pe S1.ro, în alianţă Kogaion, al cărui lider am ajuns la jumătatea serverului. După acest episod, am intrat pe S4.ro unde am fost cooptat încă de la început în conducerea Bushido. Dacă vorbim la nivel de alianţă, am câştigat împreună cu Bushido două servere, având victorii clare împotrivă celorlalte alianţe participante, reuşind să doborâm cu două servere în urmă, multe recorduri la nivel de Travian pe versiunea veche (fără artefacte) cum ar fi: cea mai mare armată pe un cont, cel mai mare număr de catapulte, cea mai mare armată pe un sat, cea mai mare armată pe un cont de roman. Ediţia trecută a S4.ro a fost de asemenea un succes, cele şase WW-uri Bushido aflându-se pe primele 6 poziţii, iar cele ale oponenţilor fiind toate duse la populaţie zero.

VMP&elle: De aproximativ 3 ani şi jumătate. Mai exact, de pe 15 mai 2007, odata cu lansarea primei ediţii de ro3. Ca şi performanţe, contul meu personal nu a excelat niciodată. Nu a fost nici prin topurile 20, nici nu m-a interesat. Mă interesează strict performanţă alianţei, unde rând pe rând am îndeplinit funcţii precum: coordonator defensivă, lider de wing, lider de cadran, funcţii prin care am încercat pe cât posibil să îmi aduc aportul penru a crea una din cele mai competitive alianţe. Alianţele în care am activat au reuşit să câştige două ediţii ale serverului ro3, presupun că ştie mai toată lumea istoria alianţelor Columna, însă mai important mi se pare faptul că am reuşit să creem o echipă unită, echipă cu care am împărtăşit momente mai bune sau mai rele, oameni cu care ne-am cunoscut şi în viaţă reală, am legat prietenii, am băut una sau mi multe beri, etc.

Falfal: Sunt irelevante. Contează cum reuşesc să ajut mai bine alianţă până la final.

Ce grupare de alianţe de pe domeniul .ro aţi adus cu voi pe com5?

MadFrog: Este dificil de spus, am făcut lobby acestui proiect în mai multe moduri (forum, mess, filmuleţe), majortatea jucătorilor aduşi de mine au făcut parte din alianţa Columna, dar cred că am pus umărul în convingerea altor lideri de alianţe, de pe alte servere, să se alăture proiectului s5.com

VercingetorixRo: Personal am venit cu foarte mulţi colegi din Bushido şi alţi jucători de pe s4.ro, unii foşti adversari, dar am încercat cu toţii să promovăm proiectul pentru a veni cât mai mulţi români, ceea ce s-a şi întâmplat.

instinctx: Împreună cu ceilalţi lideri Bushido, am reuşit să aducem lângă noi cam 70% din jucătorii din confederaţia Bushido, precum şi alţi jucători valoroşi de pe alte servere cu care avem legături de amiciţie.

VMP&elle: În principal au fost binenteles alianţele Columnă, însă lobby pentru acest proiect am făcut pe mai multe fronturi. Au fost oameni cu care am discutat chiar înainte de a ne anunţa mutarea, au fost oameni cu care jucasem şi acum 3 ani împotrivă sau alături şi cu care am reluat legătura pentru a încerca să îi conving să intre .

Falfal: Am adus tot ce am putut şi cunoscut de pe toate serverele.

Ce v-a făcut să intraţi pe com5?

MadFrog: Jocul este interesant atâta timp cât ai parte de provocări şi de şansa de a descoperi lucruri noi.

Un server internaţional este o provocare în sine, deoarece sunt mai mulţi jucători decât pe domeniile .ro, nu neapărat mai valoroşi, dar mai mulţi.Faptul că încercăm să jucăm doar cu jucători români oferă un  avavantaj, dar şi multe provocări.

VercingetorixRo: Nu mai simţeam nicio provocare pe. ro, după ce am obţinut toate succesele posibile, crearea unei echipe care a jucat împreună timp de 3 ani, câştigarea unui server de două ori consecutiv, stabilirea recordului absolut pe .ro la armate în versiunea fără artefacte, victorie împotrivă a trei cadrane o ştie toata lumea. Lipsea deci motivaţia începerii unui nou server românesc şi lipsea şi garanţia că vor apărea pe server nişte adversari care să ne motiveze. Am decis să încercam ceva diferit, probabil o ultima experienţă în travian, care am dorit să fie o experienţă pur românească într-un cadru internaţional.

Instinctx: Faptul că pe serverele româneşti deja demonstrasem tot ce se putea demonstra la nivel de confederaţie cu Bushido, precum şi lipsă de oponenţi valoroşi pe S4.ro. Un alt factor a fost iniţiativă celorlalte confederaţii de pe serverele româneşti de a merge pe .com, iniţiativă la care noi am aderat din prima.

VMP&elle: Am căutat o provocare cât mai mare, ceva care nu s-a mai făcut, ideea primei alianţe naţionale, 100% româneşti, care rămâne 100% românească până la final şi are şi şanse de a câştiga (noi sperăm chiar să şi câştig).

Un alt motiv au fost alte proiecte de acest gen care din păcate au eşuat. Imediat după eşecurile lor, pe forumuri au apărut vorbe deranjante pentru mulţi dintre noi , afirmând în mod eronat că românii nicodată nu vor putea rămâne.

Am dorit, se vrea, cu  implicare se poate. Pentru un scop nobil, fost inamici ne-am dat mâna, pornind astfel de la un handicap,  suntem decişi. Pentru alţii a contat faptul că pe serverele .ro numărul jucătorilor e în scădere.  Dorind competiţie,  au decis. Alţii  îşi doresc să  joace un server  dificil, un server de 1 versus 3 cadrane, mergând pe principiul "cu cât este mai greu drumul, cu atât e mai frumoasă victoria”. Toate aceste motive sunt  doar câteva din cauzele care au dus la realizarea acestui proiect .

Falfal: Provocarea de a câştiga un .com.

Ce asteptaţi de la com5?

MadFrog: În ciuda stereotipurilor negative despre români pe care le întâlnim pretutindeni, românii au capacitatea să  realizeze lucruri măreţe atâta timp cât sunt ghidaţi de ordine şi disciplină.  Am speranţa că vom forma o echipă spectaculoasă, deoarece avem cei mai buni jucători de pe server.

VercingetorixRo: Să păstrăm o echipă unită până la final şi să câştigăm în faţa unor adversari care să ne pună probleme până în ultima secundă.

Instinctx: Să încercăm să facem o figură frumoasă, să încercăm să demonstrăm că şi românii pot să fie uniţi şi bineînţeles să câştigăm serverul. Dacă nu te gândeşti de la început la victorie, mai bine nu te mai prezinţi.

VMP&elle: Ţelul este de a rămâne uniţi şi a da peste nas astfel multora care s-au lamentat atunci când au dat de greu, aruncând vorbe care nu îşi aveau rostul.

Mai departe sperăm să închegăm o echipă cât mai competitivă şi să ne distrăm cât mai mult, lucru pe care – la câţi jucători foarte valoroşi avem – nu avem voie să nu îl îndeplinim. Iar în final recunosc că vom ţinti victoria, bineînţeles. Ce este cert este că noi vom rămâne uniţi până la final, că vom avea parte de multă acţiune, ne vom distra şi vom legă prietenii între noi, precum şi că – şi în cazul celor mai rele scenarii posibile – cel puţin ne vom vinde foarte scump pielea.

Falfal: Să îl castig împreună cu echipa Dacia.

Unde vedeţi alianţa după artefacte?

MadFrog: Cred că alianţa Dacia va avea cele mai multe artefacte cucerite pe acest server.

VercingetorixRo: Sper că o să o văd cu multe artefacte în dotare. :D Probabil în funcţie de situaţia strategică, ne vom axa pe slăbirea adversarilor şi în paralel vom pregăti finalul.

Instinctx: Depinde foarte mult şi de cum vor fi distribuite aceste artefacte pe cadrane, vom încerca să luăm câte mai multe încă de la început. Dacă nu va fi posibil, vom încerca să le recuperăm pe parcurs. Artefactele degeaba le ai, dacă nu ştii să le gestionezi. Vom încerca să le gestionăm cât putem de bine pe cele care le vom lua.

VMP&elle: Targetul nostru este curăţarea cadranului de tot ce este non-Dacia. Fie catapultare la 0, provocat delete sau playerii aduşi la stadiul în care niciodată să nu mai poată reprezenta un pericol.

Apoi, bineînţeles, va urma o pregătire pentru adunarea armatelor de artefacte, iar imediat după vom începe războiul cu alte cadrane.

Mai departe depinde foarte mult de cum se vor prezenta celalalte cadrane. Dacă alianţele din interiorul lor se vor uni, de dorinţa playerilor şi liderilor de acolo de a juca. Dificil de estimat acum, preferăm mai întâi să vedem cum se prezintă situaţia.

Lunile 5-8 sunt destinate slăbirii viitorilor concurenţi în lupta pentru a duce un ww lvl 100, apoi desigur, la un moment, dat va interveni şi o conservare a anumitor jucători pentru a pregăti finalul.

Falfal: În ofensivă.

Vă aşteptaţi ca celelalte alianţe să lovească în Dacia încă de acum?

MadFrog: Când vrei să baţi pe cineva, este greu să îl faci să te iubească. Jucătorii străini sunt conştienţi că alianţa Dacia este ceea mai bună de pe server şi de asemenea ştiu că doar formând o coaliţie ar putea să ne învingă… de aceea este posibil să să formeze o viitoare coaliţie anti-Dacia.

VercingetorixRo: Cu siguranţă fie vor lovi – direct sau indirect – prin susţinerea alianţelor cu care suntem în conflict deschis. În funcţie de cum evoluează ostilităţile în alte cadrane există toate şansele să ne aflăm în conflict cu toată lumea. Dacă vom dovedi că nu suntem doar foarte mulţi ci şi foarte buni, atunci vom fi cu siguranţă singuri contra tuturor, fiindcă ne vor percepe că pe inamicul nr. 1.

Instinctx: Mici lovituri au fost şi până în momentul de faţă, însă cu siguranţă vor veni şi lovituri puternice, bine organizate pe care va trebui să le anticipăm şi să organizăm o ripostă pe măsură.

VMP&elle: Desigur că d . Deja avem unele mici conflicte zonale, şi am şi aflat că un cadran anume întăreşte opoziţia noastră în SV, în speranţa de a ne angrena într-un conflict de uzură şi a de a ne slăbi. Pe măsură ce serverul progresează vor începe şi atacurile din partea altor alianţe precum şi atacurile noastre împotrivă altor alianţe. Ne dorim să asigurăm graniţele cât mai repede.

Falfal: Da.

Veţi merge cu proiectul 100% românesc până la capăt sau veţi lua în Dacia şi străini?

MadFrog: Proiectul a început de la această idee. Recrutarea străinilor nu este o necesitate în momentul de faţă şi nu va fi nici pe viitor.  Avem încredere în jucătorii noştri şi sunt convins că mass-urile în alianţele Dacia vor fi tot în limbă romană şi în ultimele secunde ale serverului.

VercingetorixRo: Vom merge până la capăt pe ideea de la care am pornit. Ne-ar plăcea ca anunţul de final cu "soarele răsare” să fie în română, dar ne mulţumim şi cu unul în engleză şi satisfacţia că am dus acest proiect până la capăt.

Instinctx: Cu siguranţă vom finaliza acest proiect fără să apelăm la ajutorul străinilor, Dacia rămânând până la final o alianţă 100% cu jucători de naţionalitate romană, sperând că pe WW-ul câştigător să scrie ROMÂNIA.

VMP&elle: Mai mult ca sigur am răspuns la această întrebare – mai puţin direct, e drept -  în răspunsurile date mai înainte.  După cum se ştie, alianţa Dacia este condusă de 6 oameni, iar eu sunt doar unul dintre ei. Astfel că acesta reprezintă doar punctul meu de vedere: am început discuţiile despre aceast proiect prin februarie 2010, mai întâi cu timur, apoi am continuat pe parcursul când ne apropiam de finalul ro3-ului cu alianţele prezente pe acel server în speranţa de a se alătura, imediat după terminarea serverului "nu am plecat în vacanţă”, ci am stat pe forumuri, mess şi conferinţe pe Skype în vederea recrutării oamenilor. Principalul argument a fost: ” alianţă 100% de români, care să rămână aşa până la final şi să şi câştigăm” . Acest lucru a adus cei mai mulţi oameni.

Lăsând la o parte principiile mele personale, pentru că în calitate de lider uneori trebuie să calc peste ele şi să ascult de voinţa şi ce est necesar pentru alianţă. Sunt oameni cu care joc de 3, 2 ani, 1 an, ca şi colegi, ca şi inamici, sunt oameni care exact pentru asta au venit. Nu mi-aş permite niciodată să îmi bat joc de lucrul pe care am promis că îl vom face.   A ţine o astfel de promisiune, chiar dacă  poate  final  nu obţinem victoria, ci  fim înfrânţi dacă trei cadrane s-au unit pentru a ne distruge pe noi, tot ar  fi vorba despre un succes.

A claca şi a nu reuşi să sudăm echipa, a alege calea uşoară a recrutării doar pentru a obţine victoria devenind astfel încă unul din proiectele de duzină, înşelând încrederea acordată de foarte mulţi jucători, care numai pentru a veni aici şi tot au făcut compromisuri enorme – ar fi un eşec pe care, oricat aş vrea să rămân realist şi să admit că s-ar putea întâmpla, tot nu pot să îl concep.

Falfal: Sper să terminăm 100% români. Vedem cum evoluează serverul.


Sursa: Travianmania.ro
Vizualizări: 1613 | Adăugat de: alexeugeniu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
2 alexeugeniu  
0

1 bad boy  
0
man unde gasesc ce am facut last server

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Curs Valutar
Curs Valutar BNR



Curs Valutar v1.0

Meteo

Search

Calendar
«  Octombrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Entries archive

Site friends
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits

  • Copyright alianteledacia © 2024