****Aliantele D A C I A va prezinta toate serverele care pornesc pentru inscriere atat pe serverele .com cat si pentru serverele .ro!***Momentan nu sunt servere in stagiul de inscriere!*****Site-ul este dedicat in exclusivitate jucatorilor de TRAVIAN care fac parte din aliantele DACIA ****
****Aliantele D A C I A va prezinta toate serverele care pornesc pentru inscriere atat pe serverele .com cat si pentru serverele .ro!***Momentan nu sunt servere in stagiul de inscriere!*****Site-ul este dedicat in exclusivitate jucatorilor de TRAVIAN care fac parte din aliantele DACIA **** Atacuri date la secunda - Forum
  Vineri, 2024-07-19, 8:52 PMஜ۩ D A C I A ۩ஜ

Principală


Logare
Aliantele D A C I A Bine aţi venit Vizitator | RSS


 
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Atacuri date la secunda
alexeugeniuData: Duminică, 2011-10-30, 11:02 PM | Mesaj # 1
Sergent
Grup: Administratori
Mesaje: 37
Reputaţie: 0
Status: Offline
Atacuri la secunda - metoda 1
Unii stiu, altii nu ....e o metoda mai jos pentru trimis valuri in aceeasi secunda.... sunt destui care tot alt-tab cu internet explorer fac pentru trimis valuri.

Mult mai simplu puteti folosi firefoxul si quick switchul intre taburi.

1) deschideti intr-o fereastra firefox atatea taburi cate valuri vreti sa trimiteti

2) setati fiecare tab la ultimul ok dinainte sa trimiteti trupele (nr de trupe/catapulte scrise in fiecare si tinta selectata pentru catapulte)

3) Tineti mouseul in dreptul butonului de ok si apasati Ctrl+page down ... la fiecare click pe butonul de Ok, dati f oarte rapid quick switch la tabul urmator si Click pe ok din nou.... o mana pe tastatura pe combinatia ctrl+page down si o mana pe mouse care e tinut fix deasupra butonului de ok si doar apasat dupa fiecare combinatie pe tastatura.

Demo:

http://www.youtube.com/watch?v=X9gVPJtBoso&feature=related
 
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright alianteledacia © 2024